Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • najaar 2017 Cursus mindfulness

  Even tijd voor jezelf.
  Bewuster in het leven staan.
  Meer aandacht voor positieve momenten.

  In de cursus Mindfulness leer je om je gedachten tot rust te brengen.

  Start cursus: 26 september 2017 in Oss.
  Naast de basiscursus is er ook een vervolgcursus.
  Meer info en aanmelden...
 • Online stress verminderen in 9 weken

  Een gezonde flow in je leven en in je werk geeft je energie. Soms echter blijven we maar bezig met de gedachten in ons hoofd en lukt het niet om te genieten van mooie momenten.

  Doe de online cursus Stress Ont-moeten. Door concrete werkopdrachten ontwikkel je nieuwe inzichten die je direct kunt inzetten.
  Lees meer...

Wilt u medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, zicht hebben op hun competenties en op tijd hun grenzen aangeven? Viewsz - Verandering werkt! adviseert en ondersteunt u hierbij.

 • Optimaal presterende medewerkers
 • Online coaching

Om een positieve verandering teweeg te brengen gaan we uit van de unieke achtergrond van elke organisatie en haar medewerkers. Door persoonlijk advies en ondersteuning op maat wordt elke medewerker uitgedaagd optimaal binnen de eigen grenzen te presteren. Met de bestaande situatie als uitgangspunt worden nieuwe mogelijkheden gestimuleerd die de medewerker beter en met meer plezier laten presteren.

“ Via de mindfulnesscursus heb ik geleerd meer bewuste aandacht aan mezelf te geven en te gunnen, ook meer te genieten van het leven "hier en nu" in plaats van verleden-toekomst. Ik raasde mijn leven eigenlijk voorbij, terwijl ik me besef dat ik nu ook al volop kan genieten, zonde als ik leef met het idee dat het altijd beter kan, terwijl al het moois recht voor mijn neus al te vinden is. ”
Maria (28), Finance Auditor en zwanger van eerste kind Lees meer ervaringen ▸